23. helmikuuta 2013

Kevään merkki

Tulppaanit ovat varma kevään merkki. Ne ilmestyvät kauppoihin vähän ennen kuin linnut aloittavat keväisen liverryksensä ulkona.

Minulla on kyky saada kaikki viherkasvit kuolemaan ruukkuihinsa ennen pitkää, joko liiallisen tai sitten liian vähäisen kastelun takia. Olenkin sen takia ajatellut lopettaa niiden ostamisen kokonaan, koska en tunnu oppivan oikeaa hoitoa sitten millään. Tässä näyte tyypillisestä tapauksesta:



Löytyykö muita yhtä taitavia viherpeukaloita?

Koska kuitenkin pidän kasveista ja kukista osana sisustusta, ostan silloin tällöin leikkokukkia. Niiden nuutumisesta ei tarvitse kantaa huolta, koska se tapahtuu joka tapauksessa ;) Ja kun tekee edes sen pienen hoitotoimenpiteen, että leikkaa välillä uuden imupinnan, saa kukista iloa ja väriä kuitenkin viikoksi-kahdeksi. Ostin tämän kevättalven ensimmäiset tulppaanit marketista ruokaostosreissulla. Tämän kimpun kukat eivät valitettavasti auenneet ihan kunnolla, eli laatu ei ehkä ollut parasta mahdollista, mutta kauniita ovat silti.






Olin muutama viikko sitten kaverin luona istumassa iltaa ja ihastelemassa uutta kotia. Mitäs muuta olikaan olohuonetta koristamassa kuin kimppu kahdenvärisiä tulppaaneja!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti